Om Flügger färg

Ingen vanlig färghandel …

Flügger har cirka 150 butiker i Sverige och över 550 totalt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island och Kina. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 1994 och våra rötter i Danmark sträcker sig ända tillbaka till 1890 och under 2015 firade vi därför 125-årsjubileum i koncernen.

Flügger har alltid varit leverantör inom måleribranschen och därför är det heller ingen slump att vi använder en bild av en målare i våra annonser och fönsterskyltningar. Sedan 1975 har vi också erbjudit professionell vägledning och försäljning till privatpersoner genom etableringen av Flügger färg-kedjan, som vänder sig till både professionella målare och privatpersoner.

Hos Flügger färg kommer du alltid att träffa fackligt kompetenta medarbetare, som kan ge dig den goda vägledningen, som Flügger är känt för. Tillsammans med vår höga produktkvalitet ger det dig den bästa utgångspunkten för ett bra resultat hela vägen genom ditt projekt.
 
Vi är marknadsledande i Danmark, och för oss är färg inte bara färg. Flügger utvecklar och marknadsför ett brett sortiment inom färg, träskydd, spackel, tapet och verktyg av hög kvalitet och vi säljer uteslutande produkter som ger det bästa resultatet.

Besök någon av våra nästan 150 butiker i Flügger färg-kedjan utspridda över hela Sverige.

Nedan ser du koncernchef Ulf Schnack berätta om Flügger.

Flügger history

Mer om Flügger på flugger.com

1
Karriär i Flügger

Karriär i Flügger

Hitta lediga tjänster på flugger.com.
2
Pressrum

Pressrum

Pressmeddelanden och nyheter från koncernen på flugger.com.
3
Koncern

Koncern

Mer om Flügger koncernen, investeringsinfo o.d. på flugger.com.